K-games Snowstock ble rett og slett en knallsuksess!

Idretten var i sentrum når K-games Snowstock samlet 4000 mennesker i Hannibalbakken på Lørdag.

– Vi som arrangement er veldig glade for at så mange tok turen denne dagen, det å stå som arrangør og se mot ett folkehav komme innover til Hannibal det var ett sterkt øyeblikk for oss, Sier Olav B. Stavn, ansvarlig for K-games Snowstock.

Prosjektleder for Kongsberg 400 Laura Sletbakk er utrolig stolt over hva man har fått til.

– K-games Snowstock i Hannibal er et veldig godt eksempel på hva man kan få til hvis man jobber sammen. Her har flere idrettslag – og grener, frivillige foreninger, sponsorer og ildsjeler jobbet sammen om et felles arrangement som resulterte i en folkefest som vil bli husket for fremtiden. Jeg er mektig imponert over innsatsen som er lagt ned, og ekstremt stolt av hva vi fikk til sammen, sier Laura Sletbakk.

Det var en fantastisk atmosfære med et folkehav av mennesker, bål, grilling, konsert og mange råtøffe idrettsutøvere.

– Med såpass mye forberedelser betyr det mye for oss at vi klarte å oppnå målet med å gjenskape folkefesten og skape nye idrettsøyeblikk på historisk grunn i forbindelse med jubileumsåret. Vi er veldig stolte og fornøyde over at vi sammen fikk dette til, og kanskje dette kan motivere til mer skilek og andre aktiviteter både vinter og sommer, her i vår legendariske Hannibal, sier Olav Stavn.

Vi ble servert med et historisk hopprenn, slalåmrenn og utrolig kule tricks og høydehopp på snowboard og freeski. Det lengste skihoppet var 90,5 meter av David Bieniek og Halvard Thon spratt 7,2 meter over hippen på freeski.

Gjengen bak K-games Snowstock var veldig fornøyde med dagen.

 

-Vi er veldig fornøyde, litt slitne, men mest av alt veldig stolte og glade. Å få oppleve hopprenn i Hannibal er like stort for oss som det er for de som deltar, sier Olav Stavn.

 

Bilde: David Bieniek landet 90,5 meter ned i Hannibalbakken.

Halvard Thon fløy 7,2 meter over hippen på freeski. 

Mange å takke!

Det er veldig mange som har lagt inn en innsats for å gjøre det hele mulig.

K-games Snowstock ønsker å rette en stor takk til:

Kongsberg Gruppen, Sparebank 1 Sørøst Norge, Kongsberg kommune, Skimore Kongsberg, H.S Maskin AS, O.Nørstebø &Sønn AS, Stordalen Entrepenør AS, Kongsberg Entreprenør, GKN Aerospace, Autostrada, Drammen Liftutleie A.S, Quality Hotel Grand Kongsberg, Uteleiepartner, Lyd & Lys, PK Eiendom, VAS, Ulefos, Riis bilglass, Volmax, Vy og AG Entrepenør.

Idrettslagene var også med!

Tusen takk til KIF hopp, KIF snowboard, KIF alpint, Kongsberg Freestyle klubb og Knuteløpet.

– Det er rett og slett rørende å tenke på alle som har samarbeidet og bidratt til å gjøre dette mulig. Tusen hjertelig takk alle sammen som har vært med på dette historiske arrangementet, sier Olav Stavn.

Gjenopplev magien!

For en dag, for en fest og for en fantastisk feiring av idretten i Kongsberg. Gjenopplev magien fra denne dagen i denne reportasjen: