Hvorfor, hva og hvem

Kortversjonen av SnowStock. 

 

SnowStock trommer sammen til den tradisjonsrike skifestivalen i Kongsberg Skisenter for det 18 arrangementet på rad, siden 2001.  SnowStock arrangeres den første hele helgen i Mars, eller så nære denne som mulig.  

På vegne av alle samarbeidspartnere og de øvrige i Sølvbyen ved Lågen ønsker vi igjen å vise at det er fullt mulig å blåse bakoversveis på hvem som helst.

 

Hvorfor?

– hvorfor ikke??!! Snø er bra! Ideen om SnowStock stammer fra freestyle miljøet i Kongsberg og målsetningen er at dette skal være ett «samlested» for alle som synes snø er bra og ski er gøy.

Festivalen åpner for ei stor leikegrind, hvor alle aldere kan underholde og bli underholdt.

Festivalen er non-profit, og alle jobber som frivillige for og få denne festivalen til.

 

Hva?

SnowStock er en skifestival, for og av folk som er glad i å leke på snø. Vi tar høyde for å samle folket til en skikkelig ski opplevelse som tilbyr litt av alt; underholdning, konkurranser, stunts og action i en adrenalin pakke man helst ikke bør gå glipp av. Vi sørger for utfordringene, underholdningen, premier, profilerte gjester og halsbrekkende stunts, for at dere skal ta turen ut i det fri, og nyte et spektakulært show. Barna får full oppmerksomhet med sin egen barnival hvor skiskole og kjendiser inngår.

Big Air Freeski finalen, Bad ass of the year. Er en tiitel som henger høyt for både deltagere og publikum.

Her kårer vi den beste innen Big Air freeski. Her skapes adrenaline på høyeste nivå, med Norges største og Europas lengst varte freeski arragement .

 

Hvem?

Arrangeres av Kongsberg freestyleklubb, sammen med skientusiaster og ildsjeler og vips, så har du en gjeng som jobber både sent og tidlig med å sette sammen SnowStock.

Gled dere, det gjør vi.